Wszyscy boimy się raka, ponieważ w naszym otoczeniu są ludzie, którzy cierpią z tego powodu! Wydaje nam się, że nie można pokonać tej śmiertelnej choroby! Jednak musimy powiedzieć, że rak nie jest prawdziwą chorobą! Rak jest firmą, której płacimy wysokie opłaty!

Miliony ludzi cierpi na raka, niezależnie od ich wieku i płci. Niestety ale większość z nich wciąż nie wie o tym, że są one manipulowane!

Naszym celem jest przekonanie, że nie ma takiej choroby jak rak, gdyż jest to tylko niedobór witaminy B17 (Amigdalina). Z tego względu należy trzymać się z dala od zabiegów chirurgicznych, promieniowania, chemioterapii i innych konwencjonalnych metod leczenia.

W przeszłości wielu ludzi, głównie marynarzy, umierało z powodu szkorbutu, to okazało się nie jest prawdziwa choroba, ale tylko niedobór witaminy C.

Wierzymy, że w tym przypadku jest tak samo! Branża raka to ogromny biznes z którego firmy wyciągają miliardy złotych rocznie! Ten biznes rozkwitł po II wojnie światowej!

Jednakże, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że lekarstwo zostało znalezione dawno temu, wniosek jest bardziej niż jasny: rak wypełnia kieszenie kolonizatorów.

Jak można uniknąć raka, wykonując te proste wskazówki:

  • Najważniejsze to nie wpadać w panikę! Zbadaj swój stan zdrowia i postaraj się wykryć rodzaj nowotworu.
  • Ze względu, że rak to tylko niedobór witaminy B17, to zapobiegawczo spożywaj morele/pestki.
  • Kiełki pszenicy są bardzo silnym lekiem przeciwrakowym, bogaty w przeciwutleniacze oraz najsilniejszy związek przeciwrakowy leatryl (wyekstrahowana forma witaminy, znajduje się również w pestkach jabłek)

Amigdalina wytwarzana jest w Meksyku, a następnie rozpowszechniana na cały świat, wszystko za sprawą prawa medycznego, które zakazuje produkcję amigdaliny.

Dr Harold W. Manner, autor książki „Śmierć raka”, twierdzi, że amigdalina leczy raka w ponad 90% przypadków!

Amygdalina (witamina B17) występuje w:

  • Pestki owoców lub zbóż (nasiona) posiadają największe stężenie. Wśród owoców zaliczamy: gruszki, jabłka, morele, suszone śliwki i brzoskwinie.
  • Nasiona: sezam i siemię lniane (materiał siewny lnu).
  • Kasze owsiane, zaprawy pszenicy blokowej, jęczmień, ryż brązowy, żyto.
  • Wszystkie rodzaj fasoli oraz groch.
  • Morwa (pestki).
  • Gorzkie migdały (najbogatszym źródłem witaminy B-17 w przyrodzie).
  • Jagody, czarna morwa, malina i truskawka.
  • Drożdże piwowarskie i ryż nieobrobiony.

Produkty w których najbardziej absorbowalna jest witamina B17:

  • Morele (pestki)
  • Jagody
  • Owoce czarnego bzu
  • Nasiona z owoców takich jak wiśnie, jabłka, gruszki, brzoskwinie, śliwki, śliwki
  • Fasola fava
  • Migdały
  • Maliny
  • Sorgo
  • Orzechy makadamia
  • Truskawki
  • Jeżyny
  • Pszenica
  • Gryka
  • Fasola limeńska
  • Jęczmień
  • Cynamon
  • Kiełki fasoli
  • Proso

Proszę zapoznajcie się również z informacją Dr Leonarda Coldwella:

Chcesz więcej ciekawych artykułów? Polub nasz fanpage na Facebooku!

Zostaw swój komentarz